Thursday, 3 April 2014

doa yang dimakbulkan..

Assalamualaikum...
Alhamdulillah..Cik P baru je mai ni..hehe..happy sgt bila dia mai..
Semalam masa solat me doa kalau pregnant tunjukkan,dan kalo tak pregnant turunkan period..sebelum tdo pun doa mcm tu sambil2 gosok kat perut,sampai tertidur..Alhamdulillah hari ni period dtg..
Esok pulak,insyaAllah kami nak angkat brg pndah ke Viscaria..n dlm hati ni doa je supaya period dtg..xla risau sgt nak buat kerja berat2 nanti..tp hari ni dah xyah risau lg..

Sebenarnya kami sekeluarga (side Encik Abah) plan nak pergi Umrah hujung bulan Mei nanti..insyaAllah gerak 28hb Mei..n kalau ikut kalendar period me yg betul (sebelum yg ni delay) 28hb Mei tu mmg tarikh period 1st day..me risau..jadi me doa..supaya Allah terima niat me nak ke sana,terima me sebagai tetamuNya n aturkan period me supaya jgn jatuh masa nak kesana...izinkan me buat ibadat umrah..Alhamdulillah..skrg my period dah delay ni (cycle 42 hari).. jadi kalau ikut kiraan, masa kat sana insyaAllah tak period..mungkin period pada 10hb Jun..masa tu dah balik rasanya...n 2 hari sebelum ke sana insyaAllah waktu subur...Subhanallah..semoga apa yang dirancang ni menjadi..kwn2 tolong doakan me dapat ke sana ye..insyaAllah me akan doakan kita semua dikurniakan rezeki zuriat...

Subhanallah...dgn dtgnya period ni..byk doa me yang termakbul..Allah tu Maha Mendengar dan Maha Mengetahui..sungguh,perancangan Allah adalah sebaik2nya..

Permudahkanlah Ya Allah...aminnn..

Tetiba rasa sebak,n rasa kerdilnya diri ini...

3 comments:

  1. Semoga urusan ke Tanah Suci dimudahkan.. Usahakan doa di tempat-tempat mustajab ye

    ReplyDelete
  2. Smg Allah permudahkan urusan Me... Amin... Rindunya nak ke Makkah n Madinah...

    ReplyDelete
  3. insyaallah...semoga selamat pergi dan kembali. Doakan untuk kamijuga ye...

    ReplyDelete